E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


 
 
 
Θεσσαλονίκη  14/02/2013
 
Αρ. Πρωτ. 50
 

 

                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, σε ένα κρίσιμο σημείο για το μέλλον της χώρας και μπροστά στην επικείμενη αναδιάρθωση του Πυροσβεστικού Σώματος. Συνεπακόλουθο όλων αυτών είναι οι αθρόες συνταξιοδοτήσεις και η έντονη ανασφάλεια στα στελέχη του σώματος για το τι μέλλει γεννέσθαι.

  Η Ένωση μας θέλοντας να φανεί όσο το δυνατόν πιο χρήσιμη στις δύσκολες αυτές στιγμές για τα συνταξιοδοτικά και εργασιακά μας δικαιώματα,  διοργανώνει εσπερίδα την Παρασκευή  22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 μ.μ.,στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ''Porto Palace'', το οποίο βρίσκεται  επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, Δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης(Περιοχή ΦΙΞ). Ομιλητής της εσπερίδας θα είναι ο κ.Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, Δικηγόρος Εργατικού Δικαίου, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ενστόλων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ειδικευμένος σε θέματα δημοσίου-υπαλληλικού δημοσιολογιστικού και εργατικού δικαίου. Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΑΣΥ, του ΣΕΦΕΑΑ, της ΠΟΥΕΦ, και του υπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

  Κρίνουμε ότι η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη, για να απαντηθούν και να αποσαφηνιστούν απορίες και ερωτήματα(Εξαγορά στρατιωτικής θητείας,Μάχιμης Πενταετίας,ΤΕΙ)σχετικά με το εργασιακό μας μέλλον.

  

 
 
Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Αμανατίδης Χαράλαμπος
Με    Τιμή
Για το  Δ.Σ.
 
 
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
Αναστασιάδης Γρηγόριος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.