E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τα…1000 χαρτιά της φορολογικής δήλωσης – Τι αλλάζει φέτος

Τα…1000 χαρτιά της φορολογικής δήλωσης – Τι αλλάζει φέτος
Νομίζετε ότι ο αριθμός είναι υπερβολικός; Για μετρήστε πόσες αποδείξεις πρέπει να βγάλετε από το συρτάρι προκειμένου να συγκεντρώσετε σε αξία το 25% του εισοδήματός σας και να γλιτώσετε το πρόστιμο. Προσθέστε βεβαιώσεις αποδοχών (διαφορετικές φέτος) και χαρτιά από την τράπεζα ακόμη και για το τελευταίο ευρώ από τόκο και τα λέμε. Η φετινή χρονιά, θα είναι η χειρότερη.

Έτσι θα γίνουν οι απολύσεις

Έτσι θα γίνουν οι απολύσεις


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, εκτιμήθηκε ότι μέχρι το τέλος του 2013 μπορεί να έχουν φύγει από το Δημόσιο 4.000 υπάλληλοι.

Οι ομάδες των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν από το δημόσιο φαίνεται ότι χωρίζονται ως εξής: Οι επίορκοι για τους οποίους τελεσιδικούν δικαστικές αποφάσεις, οι μονίμως απόντες που θα αντικατασταθούν και αυτοί που θα επιλέξουν να αποδεχθούν μια εθελουσία με κίνητρα που θα ικανοποιούν.





fpress.gr

Επενδυτής: Τέλος οι ...ένστολες διαδηλώσεις

Επενδυτής: Τέλος οι ...ένστολες διαδηλώσεις



Περίπου είκοσι πέντε χρόνια μετά την ίδρυση των πρώτων αστυνομικών σωματείων και την πραγματοποίηση όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδων διαδηλώσεων ενστόλων σε όλη την Ελλάδα, η ηγεσία της αστυνομίας και το υπουργείο αποφάσισαν ότι η συμμετοχή σε διαδήλωση με στολή είναι παράνομη και πρέπει να διώκεται πειθαρχικά!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ν.ΣΕΡΡΩΝ THΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

11657 538846046165804 425997979 n


521827 538836342833441 637231519 n


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της καθιερωμένης κοπής Βασιλόπιτας στα γραφεία του Σωματείου στον 3ο Π.Σ. Θες/νίκης, έγιναν παράλληλα και δύο κληρώσεις με πρωτοβουλία του Δ.Σ. προς τα μέλη του Σωματείου στο Νομό Θες/νίκης με δώρα έναν φορητό υπολογιστή και ένα διήμερο ταξίδι. Η κλήρωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλες της κεντρικές Π.Υ. των Νομών που ανήκουν στην Περιφέρεια του Σωματείου με τους τυχερούς των κληρώσεων να φαίνονται παρακάτω ανά Νομό:

Νομός Θεσσαλονίκης

• Ο ΣΟΥΡΑΒΛΑΣ ΜΗΝΑΣ από το Συνεργείο κέρδισε τον φορητό υπολογιστή •
Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ από το Π.Κ. Λαγκαδά κέρδισε το διήμερο ταξίδι
Νομός Σερρών
• Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ από το Π.Κ. Νέας Ζίχνης κέρδισε τον φορητό υπολογιστή •
Ο ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ από την Π.Υ. Σερρών κέρδισε το μονοήμερο ταξίδι.