E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Πυροσβέστη Γιάννη Ιωαννίδη για την εκλογή του στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων-Αποσπάσεων του Πυρ/κού Σώματος.




Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

Με την δική σας στήριξη,με την δική σας δύναμη  ο Συνδυασμός μας κατάφερε και κατέκτησε την μία εκ των δύο εδρών των αιρετών αντιπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων-Αποσπάσεων Πυρ/μων-Αρχ/στων-Πυρ/στων του Πυρ/κού Σώματος.

Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο για την συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη σας στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Όλοι Μαζί" καθώς και στο πρόσωπο μου για την εκλογή στην θέση αυτή.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στους Συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο γιατί πίστεψαν στις δυνατότητες μας,δούλεψαν ομαδικά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

                              Αυτό το αποτέλεσμα είναι δική τους επιτυχία.

Η ψήφο σας ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχει ανάγκη για διαφορετικές αντιλήψεις,ιδέες και σκέψεις στο Συνδικαλιστικό μας κίνημα σε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο του Πυρ/κού Σώματος.

Συνάδελφοι σας διαβεβαιώνω πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στο ακέραιο σε αυτήν την εμπιστοσύνη,θα τιμήσω την επιλογή σας με κάθε δυνατό τρόπο και θα εκτελέσω ακέραια την εντολή σας για να διαφυλάξω την αξιοκρατία υπερασπίζοντας  την διαφάνεια των αποφάσεων που πρέπει να παίρνονται με ίσους όρους για όλους τους Πυρ/κούς Υπαλλήλους στο πνεύμα των ισχυουσών διατάξεων.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο θα είμαστε "Όλοι Μαζί" Αδέσμευτοι και Ανεξάρτητοι  μακριά απο κομματικές σκοπιμότητες,Πολιτικές ή Υπηρεσιακές παρεμβάσεις.

Η ενότητα όλων των Πυροσβεστών και η αναβάθμιση του επαγγέλματος μας αποκρούει όλες τις διαχωριστικές γραμμές.






Με εκτίμηση

Γιάννης Ιωαννίδης