E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Φθηνές διακοπές; Φύγαμε!!! Ποιοι και πόσο επιδοτούνται !!!



Σε μια περίοδο που έχουν «τρυπήσει» τα πορτοφόλια μας και δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για πολυτέλειες, έρχεται το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» το οποίο επιδοτεί 72.000 συμπολίτες μας να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν φθηνότερες διακοπές.

Πώς θα δηλωθούν οι τόκοι των καταθέσεων - οι τελικές αποφάσεις

Πώς θα δηλωθούν οι τόκοι των καταθέσεων - οι τελικές αποφάσεις

Εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η εγκύκλιος που αποσαφηνίζει το τι τελικώς θα γίνει με την αναγραφή των τόκων στις φετινές φορολογικές μας δηλώσεις. Δείτε τι θα γίνει με τους κοινούς λογαριασμούς, τις καταθέσεις σε συνάλλαγμα, το όριο των 250 ευρώ και τις βεβαιώσεις.

Σε ποιους δεν θα κόβουν το ρεύμα και ποιοι θα έχουν έκπτωση!!


Οριστικοποιήθηκαν οι προϋποθέσεις και η διαδικασία ένταξης ενός Πελάτη ηλεκτρικής ενέργειας στην κατηγορία των Ευάλωτων Πελατών, που σημαίνει ότι θα απολαμβάνει χαμηλότερο τιμολόγιο και προστασία από διακοπή ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριαμών αν και εφόσν υποβάλλει σχετική αίτηση.

Το προφίλ της στο Facebook εγκαινιάζει η Πυροσβεστική

Το προφίλ της στο Facebook εγκαινιάζει η Πυροσβεστική

Επίσημο προφίλ στο Facebook διαθέτει από την Τρίτη το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στόχος της σελίδας στην υπηρεσία ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης είναι να παρέχονται συμβουλές προς τους πολίτες και να δημοσιεύονται ανακοινώσεις για την επιχειρησιακή δράση και τις δραστηριότητες του

Σώματος.

Η Πυροσβεστική διατηρεί επίσης λογαριασμό στο Twitter.