E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 
 
 
                                                                                                        Θεσσαλονίκη 29-06-2014

 
 
 
 
 
Αρ. Πρωτ.
ΠΡΟΣ:  
·         Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ.  της Κεντρικής Μακεδονίας    
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
·         ΠΟΕΥΠΣ

 

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

   Όλοι θα πληροφορηθήκατε την αναμενόμενη εδώ και καιρό απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του Ν.4093/2012.Το Συμβούλιο επικρατείας

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου αιτήσεις για εθελοντές Πυροσβέστες.

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις



Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου θα δέχεται αιτήσεις το Πυροσβεστικό Σώματα, για όσους πολίτες ηλικίας 18 – 55 ετών επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή Εθελοντών Πυροσβεστών.

Τα μαθήματα της σχολής πρόκειται να αρχίσουν το Νοέμβριου του 2014 και θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
 
Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο της Γραμματείας στις κατά τόπου Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς.

Σύσκεψη στο Αρχηγείο υπό την προεδρία του Υπουργού ΔΤ & ΠτΠ κ. Βασίλη Κικίλια .

 
 
 
 
Υπό την προεδρία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, σύσκεψη με αντικείμενο τις δράσεις για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.