E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Οι εισφορές των Πυροσβεστών είναι Ιερή υπόθεση - Τρανταχτή Ανακοίνωση (απάντηση) σχετικά με την Δικαστική Αγωγή της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.





«ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ»                                                                                         Θεσσαλονίκη 6-10-2016

   Συνδυασμός Πυροσβεστών

    Κεντρικής Μακεδονίας


                                                    ΠΡΟΣ:   Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

                                                                                                                                                                                                                                                   (Ιστοσελίδα Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.)  


                                                                   ΚΟΙΝ:    1. Μέλη Δ.Σ. Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ 
                                                                                                 

                                                               2. Μέλη Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.
                                                                                                                                                                       


« Ανακοίνωση (απάντηση) προς ενημέρωση των Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την Δικαστική Αγωγή της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. »



Η  τελευταία απαράδεκτη ανακοίνωση του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.,  αποδεικνύει γιατί  η μεγαλύτερη Ένωση Πυροσβεστών Πανελληνίως, που με τον συνδυασμό μας ήταν το στήριγμα των Πυροσβεστών, έχει  εξόφθαλμα  φθίνουσα πορεία τους τελευταίους 6 μήνες.  

Το νέο Προεδρείο  μη αντέχοντας εξ αρχής  να σταθεί στο ύψος που του  αναλογεί, δυστυχώς ασχολείται με επιθέσεις εναντίον  μελών του συνδυασμού μας και όχι με το έργο που ανέλαβε. Ανεξήγητα θέλει να συνεχίσει την προεκλογική περίοδο και όχι να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Πυροσβεστών. Προφανώς το νέο Προεδρείο δεν μπορεί να ξεπεράσει   ακόμη την εκλογή μας ως Πρώτου Συνδυασμού  από τους Συναδέλφους της Κεντρικής Μακεδονίας στις τελευταίες εκλογές. Βέβαια το γεγονός ότι το Προεδρείο δεν αποτελείται από τον πρώτο Συνδυασμό οφείλεται στις γνωστές παλινωδίες που εξέπληξαν τους πάντες. Στα σχετικά  ερωτήματα πολλών συναδέλφων  θα απαντήσουμε άλλη φορά, αφού το θέμα μας σήμερα είναι η πρόσφατη ανεπιτυχής προσπάθεια σπίλωσης του μέλους μας Γρηγόρη Αναστασιάδη για το θέμα του Πολιτικού Δικαστηρίου ως προς το έλλειμα των εισφορών του ταμείου μας