E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Aνακοίνωση-καταγγελία της παράταξης 'Πρώτα Πυροσβέστες' (δείτε την 3 παράγραφο)





Μετά από την προκλητική ανακοίνωση που απέστειλε η ΠΟΕΥΠΣ  αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε το προεδρείο της Ομοσπονδίας όσον αφορά την προσφυγή κατά του Σ.τ.Ε.

Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για ανευθυνότητα του λόγου και των πράξεων του, καθώς στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στις 5/2/2014 παραδέχτηκε ενώπιων όλων των μελών του Δ.Σ. ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την μη κατάθεση προσφυγής στο ΣΤΕ από την μεριά του Π.Σ., όταν οι αντίστοιχες Ομοσπονδίες των άλλων σωμάτων έδιναν τον αγώνα τους για τα κεκτημένα.

Ακολουθούν οι Ομοσπονδίες που κάναν προσφυγή και η προκλητική ανακοίνωση του προεδρείου της Ομοσπονδίας της Πυροσβεστικής να επωμίζεται τον θρίαμβο του  αγώνα που πότε δεν έδωσε ,και να εκφράζει άκουσων-άκουσων την υποστήριξη του στις προσφυγές των άλλων σωμάτων ασφαλείας μετά από έναν χρόνο.

Τον καλούμε έστω και την ύστατή στιγμή να αναλάβει πραγματικά αυτή την φορά τις ευθύνες του και να παραιτηθεί ,διότι έχει αποδείξει ότι αμαυρώνει το κύρος της Ομοσπονδίας με τις πράξεις του και χαρακτηριστικό παράδειγμά αυτού είναι ότι στα δύο χρόνια της Προεδρίας του στο τιμόνι της Ομοσπονδίας δεν έχουμε συναντηθεί ούτε μια φορά με τον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως για να του εκφράσουμε τις θέσεις μας και τα προβλήματα μας.