E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ένστολοι: Κλειδί για την έξοδο η μάχιμη πενταετία.

 
 
 
 
Δικαίωμα για έξοδο στη σύνταξη ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας έχουν υπό προϋποθέσεις όσοι υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης ξεκινούν από 24,5 και σταδιακά αυξάνονται, ενώ κλειδί για την
ταχύτερη έξοδο αποτελεί η «μάχιμη πενταετία».

Άσκηση έρευνας-διάσωσης «ΗΡΑΚΛΗΣ Ο.Ο.Ε.Δ. 2013»

Άσκηση ετοιμότητας πεδίου, με αντικείμενο την εκτέλεση επιχειρήσεων έρευνας & διάσωσης σε ορεινό πεδίο, με την κωδική ονομασία «ΗΡΑΚΛΗΣ Ο.Ο.Ε.Δ 2013», πραγματοποιήθηκε από την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 1ης ΕΜΑΚ, τις πρωινές ώρες της 17ης Οκτωβρίου, στη θέση Κανδήλι, στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2013.

Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2013, σύσκεψη για τον απολογισμό της Αντιπυρικής Περιόδου 2013, στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, η Φυσική Ηγεσία καθώς και όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί του Π.Σ., εκπρόσωποι Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, εκπρόσωποι της Δασικής Υπηρεσίας, Εθελοντικών ομάδων, Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση. Μετά τις ομιλίες του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Σωτήριου Γεωργακόπουλου, τα αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου του 2013, παρουσίασε ο Προϊστάμενος Α Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Αρχιπύραρχος κ. Βασίλειος Καπέλιος.

Η νέα αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.


Επισκεφθείτε τη νέα, αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στη διεύθυνση:



http://www.civilprotection.gr/el