E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΙΚ: Από φέτος θα δοθούν «μικρές» αυξήσεις στους ένστολους – Τα αναδρομικά από το 2015 κι όσο αντέχει ο προϋπολογισμός.

ΥΠΟΙΚ: Από φέτος θα δοθούν «μικρές» αυξήσεις στους ένστολους – Τα αναδρομικά από το 2015 κι όσο αντέχει ο προϋπολογισμός!



Πιθανότατα κι από τον Οκτώβριο, αλλά πιο σίγουρα από τον Νοέμβριο θα πρέπει, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, να περιμένουν να δουν αυξήσεις στις μηνιαίες αποδοχές του, στο πλαίσιο συμμόρφωσης του Δημοσίου  στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε ως παράνομο το ύψος των περικοπών στις αποδοχές εν ενεργεία και εν αποστρατεία ένστολων, που ισχύουν από τον Αύγουστο του 2012.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ




 
 

Τι αναφέρει υπόμνημα αγωνίας που κοινοποιείται στον Άρειο Πάγο από τον πατέρα που έχασε στις φλόγες τα 4 ανήλικα παιδιά του, την σύζυγο και την μητέρα του .


Το site apokalypseis.com δημοσιεύει ένα υπόμνημα αγωνίας που κοινοποίησε στον Άρειο Πάγο ο τραγικός πατέρας που έχασε στις φλόγες τα 4 ανήλικα παιδιά του, την σύζυγο και την μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

ΣτΕ: Προθεσμία δύο μηνών για τις αμοιβές των ενστόλων. (Αναλυτικά όλη η απόφαση)

                       


                      ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 
Προθεσμία δύο μηνών στο υπουργείο Οικονομικών έδωσε η τριμελής Επιτροπή Συμμόρφωσης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας υπό τον πρόεδρό της Σωτήρη Ρίζο, για να συμμορφωθεί προς την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, η οποία δικαίωσε τους ένστολους ως προς τη μείωση των αποδοχών τους.