E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ 55 ΣΕ 60 ΕΤΗ.(BINTEO)


 
Μια σύντομη 4ωρη στάση εργασίας πραγματοποιήσαν  οι Πυροσβέστες της Εast Anglia σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντελώς μη ρεαλιστικές αλλαγές στις συντάξεις τους.

Όπως αναφέρουν είναι ένα δύσκολο και επίπονο επάγγελμα το οποίο εκτελείται απο ανθρώπους που δεν είναι λιγόψυχοι και αναγκάζονται να επιχειρόυνε αρκετές φορές έξω απο τα όρια τους σε πολλών ειδών συμβάντα.
Είναι αδύνατον να εκτελεστεί απο Πυροσβέστες 60 ετών διότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης και όχι μόνο.

Επίσης τονίζουν ότι ο καθένας μέσα στην Πυροσβεστική καθώς και οι περισσότεροι πολιτικοί συμφωνούν οτι τα νέα συνταξιοδοτικά προγράμματα για τους Πυροσβέστες είναι γελοία και ανεφάρμοστα.
Δεν μπορούνε να είναι μέρος αυτού του ψεύδους και να προσποιούνται οτι είναι δίκαιο και ασφαλές για τους Πυροσβέστες ή για το κοινό.

Οι Πυροσβέστες δεν θέλουνε να πάνε σε απεργία αλλά η κυβέρνηση δεν τους ακούει,την στιγμή που αρκετά μέλη της είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν καλύτερους όρους.
Στο τέλος αναφέρουν ότι οι πολιτικοί τους είναι τόσο απασχολημένοι που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ποιό είναι το σωστό.

Παρακολουθήστε και το συγκεκριμένο βίντεο:



http://www.youtube.com/watch?v=d5fv7YCwf5E