E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στην παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης.








Στην τελετή παράδοσης -παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης παραβρέθηκαν ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. Αναστασιάδης Γρηγόριος καθώς και ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Ανύσιος Ιωαννης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Υπουργό Θεόδωρο Καράογλου για την άριστη συνεργασία που είχανε στην διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο καθώς και για την στήριξη που παρείχε στα προβλήματα των Πυροσβεστών.

Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα τον επερχόμενο Υπουργό Γεώργιο Ορφανό,ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε δήλωνε πάντα παρών στο κάλεσμα και στις ανάγκες της Ένωσης.

Ο νέος Υπουργός διαβεβαίωσε από την πλευρά του,τον Πρόεδρο της Ένωσης,ότι θα σταθεί δίπλα στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης και των μελών της.