E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση απο την Παράταξη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. - "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

 
 
Ανακοίνωση
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
 
(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ)

Συνάδελφε και συναδέλφισσα

Επιχειρούμε σήμερα να επικοινωνήσουμε μαζί σου δημιουργώντας ένα δίαυλο επικοινωνίας, μεταξύ μας. Είμαστε μια ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι μετά από μια σειρά έντονων προβληματισμών για το μέλλον του συνδικαλιστικού μας κινήματος, συζητήσεων και  αναζητήσεων,  αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ρήξη και την ανατροπή στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα. Αποφασίσαμε να απεμπλακούμε επιτέλους από κομματικές – παραταξιακές λογικές, από συνδικαλιστικές σκοπιμότητες.

Έκτακτη Αιμοδοσία στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

aimodosia



                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
 
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15/07/2014 και ώρα 08:30 π.μ. έως και 12:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη αιμοδοσία στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου με Κρήτης) .

 Η συμμετοχή μας θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και αποτελεί απόδειξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και το αναγκαίο κίνητρο για να συνεχιστεί ο θεσμός της αιμοδοσίας και η διατήρηση και ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ της Περιφέρειας μας.
 
 
 
"Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής
ευαισθησίας."