E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Iσπανία: Οι πυροσβέστες αρνούνται να εκτελέσουν εντολές εξώσεων

 
 
Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Ισπανία αποφάσισαν να μην εκτελέσουν διαταγές έξωσης  διότι όπως δήλωσαν καθήκον τους είναι να "εξυπηρετούν το κοινό"  και να παρεμβαίνουν σε καταστάσεις  "έκτακτης ανάγκης" και όχι να  είναι  "μαριονέτες των τραπεζών  ή των υπαλλήλων τους στην κυβέρνηση" .

Πυροσβέστες στην Γαλικία , την Καταλονία και την περιοχή της Μαδρίτης έχουν απορρίψει οποιαδήποτε ενέργεια που " συμβάλλει στις ανισότητες και δυστυχίες που έχει υποστεί η  εργατική τάξη", είπε η Ένωση CCOO.  Οι πυροσβέστες της Γαλικίας  "έχουν αποδείξει ότι είναι από την πλευρά της κοινωνικής δικαιοσύνης",  όταν αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην έξωση της Aurelia Rey , μιας γυναίκας  85 ετών.

O Βασίλης Παπαγεωργίου στην «κεφαλή» του Πυροσβεστικού Σώματος σε μια περίεργη αλλά και προσωπική μέρα της ζωής του.

 
 
 
Ο Ηλείος Βασίλης Παπαγεωργίου (με καταγωγή από το Λατζόι) αναλαμβάνει την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στη θέση του Σ. Γεωργακόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο -μέχρι πρότινος υπαρχηγός της Πυροσβεστικής- Βασίλης Παπαγεωργίου το πρωί ήταν στον γενέθλιο τόπο του, καθώς κήδευσε την αγαπημένη του μητέρα στο Λατζόι, και λίγο αργότερα μετέβη στην Αθήνα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Το site και η παράταξη 'Πρώτα Πυροσβέστες' εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στον Βασίλη Παπαγεωργίου για τον χαμό της αγαπητής του Μητέρας και του εύχεται καλή δύναμη,καλή επιτυχία στις νέες αρμοδιότητες και στα νέα του καθήκοντα.

Ποιός είναι ο Βασίλης Παπαγεωργίου