E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

EKTAKTO: "Σύγκλιση Έκτακτου Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ" μετά απο αίτημα της παράταξης 'Πρώτα Πυροσβέστες'

 
 
 
Θεσσαλονίκη   14/10/2013

                                               ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ


ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΕΥΠΣ




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΠΟΕΥΠΣ



                              ΘΕΜΑ: <<Σύγκλιση Έκτακτου Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.>>
 
Στη συνεδρίαση του ΔΣ της 4/9/2013 κατατέθηκε από πλευράς της παράταξης ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ πρόταση μομφής κατά του ταμία της Ομοσπονδίας εξαιτίας της αδυναμίας του και της άρνησης του να ανταποκριθεί στη καταστατική του υποχρέωση και να συντάσσει λεπτομερή οικονομικό απολογισμό μηνός και να τον παρουσιάζει στο ΔΣ (άρθρο 25 παρ. γ), μια υποχρέωση που έχει κατ' επανάληψη υποστήριξη και η παράταξη της ΕΑΚΠ. Κατόπιν προφορικής συμφωνίας σχεδόν όλων των παρατάξεων ο ταμίας δεσμεύτηκε τέλος ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ να παρουσιάσει στο σύνολο τους όλους τους μηνιαίους απολογισμούς από την ημερομηνία που ανέλαβε εκ νέου τα καθήκοντα του, ειδάλλως θα ισχύσει η πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί προηγουμένους.
Ήδη διανύουμε την 14/10/2013 χωρίς ο ταμίας να ανταποκριθεί σε αυτή την υποχρέωση.
Για το λόγο αυτό υποβάλλω αίτηση για έκτακτο ΔΣ της ΠΟΕΥΠΣ.
Με το αίτημα μας αυτό συμφωνούνε και τα 3 μέλη της ΕΑΚΠ (Βλάχος Δημήτριος, Καραγκούνης Δημήτριος & Ζαμπάτης Σπυρίδων), το μέλος της ΔΑΚΥΠΣ (Δαδούδης Κων/νος) και το μέλος από τους Ανεξάρτητοι Πυρστες (Αμανατίδης Χαράλαμπος).
Είστε υποχρεωμένοι βάσει του καταστατικού (Αρθρο 2 παρ. 2β) να συγκαλέσετε έκτακτο ΔΣ με θέμα παρουσίαση αναλυτικά όλων των μηνιαίων οικονομικών απολογισμών από τον Ιούλιο του 2012 εως και σήμερα.
 
 
 
                                         Το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.    
   
 
                                                "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"
 
 
                                            ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ