E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Επιχείρηση διάσωσης και ασφαλούς μεταφοράς 50χρονης ασθενούς απο άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και Λιτοχώρου στον Όλυμπο.






Επιχείρηση διάσωσης και ασφαλούς μεταφοράς γυναίκας ασθενούς 51 ετών,κάτοικο Αλμυρού Βόλου που παρουσίασε προβλήματα υγείας,στήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης και Λιτοχώρου στον Όλυμπο.

Πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 9 άντρες της Πυροσβεστικής μετέβηκε στο καταφύγιο 'Γιώσσος Αποστολίδης' σε υψόμετρο 2.750μ.και αφού διαπιστώθηκε η καλή κλινική κατάσταση της ασθενούς και με την σύμφωνη γνώμη του συζύγου της συμφωνήθηκε την επόμενη μέρα και ανάλογα την κατάστασή της να ξεκινήσει η επιχείρηση μεταφοράς από τους Πυροσβέστες.




Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής είχε αίσιο τέλος και στις 14:50 παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στην θέση 'Γκορτσιά'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι σε όλη την διάρκεια της επιχείρησης εργάστηκαν με θάρρος και απαράμιλλο ζήλο.

SOS για τις επικουρικές των ενστόλων: Οι ομοσπονδίες ζητούν άμεση απόσυρση του άρθρου 221, "Ιδού γιατί ο Βρούτσης ήθελε να λεηλατήσει το ΤΕΑΠΑΣΑ"

SOS για τις επικουρικές των ενστόλων: Οι ομοσπονδίες ζητούν άμεση απόσυρση του άρθρου 221, "Ιδού γιατί ο Βρούτσης ήθελε να λεηλατήσει το ΤΕΑΠΑΣΑ"



Τη λεηλασία των αποθεματικών του ΤΕΑΠΑΣΑ εποφθαλμιά ο υπουργός εργασίας προκειμένου να φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά το ταμειακό έλλειμμα του ΕΤΕΑ, καταγγέλλουν ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ και ζητούν άμεση απόσυρση του επαχθούς άρθρου 221, καθώς σε άλλη περίπτωση όπως σημειώνουν, απελούνται με εξαφάνιση οι επικουρικές συντάξεις.

Διαβάστε την κοινή δήλωση.

"Τρεις μέρες προθεσμία να μας πείτε τι θα κάνετε με το ΣτΕ" - Εξώδικο στον Χαρδούβελη

"Τρεις μέρες προθεσμία να μας πείτε τι θα κάνετε με το ΣτΕ" - Εξώδικο στον Χαρδούβελη



Τρεις μέρες προθεσμία στον υπουργό Οικονομικων Γκίκα Χαρδούβελη δίνουν οι στρατιωτικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.
 Με χθεσινό εξώδικό τους τον καλούν μέχρι την Πέμπτη να τους ενημερώσει για το πότε και το πως θα εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ,σύμφωνα με την οποία οι αποδοχές τους πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012 και να εισπράξουν και αναδρομικά.