E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου:Η νέα Ιστοσελίδα της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας.

               
 

Κρήτης 46-Τ.Κ. 54008- Τηλ/Φαξ 2310-869351
 
Ε-mail : eypskm@yahoo.gr  

Ιστοσελίδα : www.eypspkm.gr                                            Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

 
 
 
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                 



                       ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο ιστότοπο της Ένωσης μας. Στόχος μας αποτελεί η διαρκής, αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωσή σας για τα τρέχοντα θέματα της Πυροσβεστικής,δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα υπάρχουν διαρκείς αναβαθμίσεις, με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

Ανακοίνωση Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. για τις αγωγές στο Σ.τ.Ε.


 

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

 

  Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση πρωτοφανή που όμοια της δεν έχει περάσει η πατρίδα μας. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί και ποιός θα πίστευε την αγριότητα με την οποία περικόπηκαν οι μισθοί και τα επιδόματα μας, την καταλήστευση των αποθεματικών μας ταμείων και το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει όλοι οι ένστολοι πολίτες της χώρας από τις πολιτικές των κυβερνήσεων μνημονίου.