E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

Θεσσαλονίκη 26/10/2012 Aριθ.Πρ.240                                                                                           ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ. της ΚεντρικήςΜακεδονίας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
                                                                                                  Μετά από την εκλογή του νέου Δ.Σ. στις 13-10-2012 και την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προεδρείου ζητήθηκε ως όφειλε από τον απελθόντα Πρόεδρο κ. Τσαλή Δημήτριο και όπως ορίζει το καταστατικό της Ένωσης στο άρθρο 23(Αρχείο Ένωσης) να παραδώσει τα παρακάτω βιβλία της Ενωσης μας:
α)Μητρώο Μελών
β)Βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ.
γ)Βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων Γ. Συνέλευσης
δ)Βιβλίο Ταμείου
ε)Βιβλίο Περιουσίας της Ένωσης
ζ)Βιβλίο πρωτοκόλλου
Ο κ. Τσαλής Δημήτριος δήλωσε ότι δεν είχε παραλάβει ποτέ τα εν λόγω βιβλία από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δάρατζη Χρήστο. Το νέο Προεδρείο ζήτησε να παραδοθούν άμεσα τα βιβλία της Ένωσης από τον κ. Δάρατζη Χρήστο γιατί είναι απαραίτητα για τη εύρυθμη λειτουργία αυτής.
Η παρούσα ανακοίνωση στοχεύει στην ενημέρωση και στη διαβεβαίωση των μελών ότι το νέο Δ.Σ. θα λειτουργήσει με τυπικότητα σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς προασπίζοντας τα συμφέροντα των μελών.
Με Τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αμανατίδης Χαράλαμπος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναστασιάδης Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.