E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.


 
 
Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο. Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό μεταξύ ενός ΙΧ και ενός
 ασθενοφόρου προκαλεί σοκ στην κοινωνία της Κρήτης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα συντρίμμια του ασθενοφόρου απεγκλωβίστηκαν δύο διασώστες νεκροί. Οι άτυχοι άνδρες έπεσαν στο καθήκον. Από το τροχαίο, εγκλωβίστηκαν στο ασθενοφόρο, οι φιάλες οξυγόνου εξερράγησαν και οι επιβαίνοντες στο ασθενοφόρο απανθρακώθηκαν.
Το μοιραίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, λίγο μετά τις 08.30. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με το ΙΧ και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχθηκε στις φλόγες και ακολούθησαν εκρήξεις. Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ είναι καλά στην υγεία τους.
Συγκλονιστικές περιγραφές του αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της τραγωδίας
Τις τελευταίες στιγμές του Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Βαγγέλη Κελαράκη που βρήκαν τραγικό θάνατο στο ΤΡΟΧΑΙΟ που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αγία Πελαγία περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της τραγωδίας.

 
Όπως ανέφερε ο ίδιος. Οι δυο άνδρες ήταν ζωντανοί όταν ανετράπη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν την ώρα που σημειώθηκαν οι φονικές εκρήξεις και ξέσπασε η φωτιά που έκανε στάχτη το όχημα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να βρουν τραγικό θάνατο. Οι δυο άνδρες εκλιπαρούσαν για τη ζωή τους την ώρα που τους τύλιγαν οι φλόγες ...
 
'Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου. Οι άνθρωποι πάσχιζαν να βγουν από το όχημα. Φώναζαν και ζητούσαν βοήθεια. Μου φώναζαν και εμένα, μου φώναζαν σώσε με αλλά δεν μπορούσα να τους βοηθήσω. Τους άκουγα να φωνάζουν, τους έβλεπα να καίγονται μπροστά μου αλλά με τις εκρήξεις δεν μπορούσα να πλησιάσω, κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει. ανέφερε ο ίδιος συμπληρώνοντας Ξέσπασε φωτιά, το φορτηγό σηκώθηκε στον αέρα από την έκρηξη ... μετα οι φωτιές επεκτάθηκαν παντού στην καμπίνα, στα καθίσματα, στο κρεβάτι, στα σεντόνια ... Αν δεν ήταν η φωτιά θα ζούσαν και οι δυο. Ήταν τόσο δυνατή η έκρηξη που αν ήταν άλλα άτομα κοντά θα θρηνούσαμε περισσότερα θύματα.'
 
 
 
 
πηγη prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.