E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

 
 
 
 
Θεσσαλονίκη 07/12/2012

Αρ.Πρ.295

ΠΡΟΣ:
Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ. της Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Τρίτη 01-01-2013 θα αναβαθμιστούν οι δυνατότητες λειτουργίας του οδοντιατρείου της υπηρεσίας μας, που εδρεύει στην Περιφέρειας μας(Μαρτίου με Κρήτης αρ.46).
Η αναβάθμιση των υπηρεσιών του οδοντιατρείου και με την σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας, ήταν ένα αίτημα δικό σας και μια δική μας δέσμευση. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στις 30-10-12 για χορήγηση χρηματικού ποσού από το αποθεματικό ταμείο της Ένωσης, ώστε να πραγματοποιούνται πλέον οδοντιατρικές εργασίες, όπως καθαρισμός και σφραγίσματα στο οδοντιατρείο ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οδοντίατρο και συνάδελφο μας, Σουραβλά Ιωάννα για την συνεργασία που είχαμε, τις συμβουλές της και να της ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο της. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε κοντά της αρωγοί στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου.

Με Τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αμανατίδης Χαράλαμπος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναστασιάδης Γρηγόριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.