E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Α.Π.Σ. – Ευχές Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Π.Σ.



Σύσσωμης της φυσικής ηγεσίας του Π.Σ. ακούστηκαν και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη μικτή μπάντα του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και παραδοσιακά κάλαντα από τμήμα της Προεδρική Φρουράς, στην εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την παραμονή 24 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Aρχηγείου Π.Σ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Υπαρχηγός Π.Σ., Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Επιθεωρητής Ν. Ελλάδος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Καβέτσος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ., Υποστράτηγος ΠΣ Περικλής Κούτρης, ο Δ/της του 199-ΣΕΚΥΠΣ, Υποστράτηγος ΠΣ Κων/νος Παπαδογιαννάκης, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Χρήστος Δημητρακόπουλος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Υγειονομικού Π.Σ., Υποστράτηγος (ΥΓ) Χρήστος Παπαδόπουλος, προϊστάμενοι Διευθύνσεων του Α.Π.Σ., καθώς και πλήθος συναδέλφων από Δ/νσεις και Τμήματα του Α.Π.Σ. και τις Π.Υ. Αττικής, οι οποίοι και αντάλλαξαν ευχές με την φυσική Ηγεσία του Σώματος.





ΠΗΓΗ:Α.Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.