E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων με νεκρούς και τραυματίες στη Σουηδία




Ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα με καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στη Σουηδία, στοίχισε τη ζωή σε
τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 15, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

«Είναι το χειρότερο δυστύχημα που έχω δει εδώ και τριάντα χρόνια είπε ένας από τους διασώστες, ο Jonas Hellsten που έσπευσε επί τόπου στην εφημερίδα Helsingbord Dagbladet.

Η καραμπόλα των 100 φορτηγών και επιβατικών αυτοκινήτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Ε4 κοντά στο Helsingborg της νότιας Σουηδίας, «κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες», όταν συγκρούστηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα στην γέφυρα της περιοχής. Η ομίχλη που επικρατούσε συνέβαλε στην δημιουργία της μεγάλης καραμπόλας, με τη συμμετοχή αυτοκινήτων και από τις δύο διαδρομές του αυτοκινητόδρομου. Κάτι που δυσκόλεψε πολύ το έργο των σωστικών συνεργείων να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος.
Παρόμοια δυστυχήματα είναι σπάνιο φαινόμενο για τη Σουηδία, που φημίζεται για τους ασφαλέστερους αυτοκινητόδρομους. Ωστόσο, η χιονόπτωση και η ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή προκάλεσαν άλλα 33 τροχαία, στην περιοχή εκείνη αλλά και στην Στοκχόλμη.







Πηγή: TheHuffingtonPost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.