E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πυροσβέστης ο ένας από τους ύποπτους δολοφονίας του μετανάστη.

Πυροσβέστης ο ένας από τους ύποπτους δολοφονίας του μετανάστη, Τους έπιασε η νυχτερινή βάρδια της ΖΗΤΑ


Σοκ προκαλεί στην Πυροσβεστική η αποκάλυψη ότι 28χρονος πυροσβέστης εμπλέκεται στην άγρια υπόθεση της δολοφονίας μετανάστη τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Μαζί του, πιάστηκε από αστυνομικούς της νυχτερινής πλέον εδώ και λίγες μέρες νυχτερινής περιπολίας της ομάδας ΖΗΤΑ, που τους εντόπισαν να κινούνται με μοτοσικλέτα στην Φιλελλήνων.
Στους συγκεκριμένους αστυνομικούς που τους εντόπισαν και
σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν πάνω τους τα μαχαίρια, φέρονται να παραδέχτηκαν τη πράξη τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και στο τμήμα Ανθρωποκτονιών που διερευνά την υπόθεση. Μέχρι στιγμής, παρότι τα κίνητρα δεν έχουν διευκρινιστεί, η υπόθεση αποπνέει ρατσιστική αποφορά.
Ο πυροσβέστης είχε πάρει δεκαπενθήμερη άδεια από την υπηρεσία του στο Μαρκόπουλο Αττικής και σύμφωνα με περιγραφές συναδέλφων του ήταν κλειστός χαρακτήρας. Στην Αστυνομία ελέγχονται οι άδειες του για να διαπιστωθεί εάν συνδυάζονται με αδικήματα κι επιθέσεις για τις οποίες υπήρχαν ενδείξεις ότι διαπράχτηκαν για ρατσιστικούς λόγους.
ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ και η πακιστανική κοινότητα οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στο σημείο της δολοφονίας.
Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 25χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημ,ασμένος για μικροκλοπές.







BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.