E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κλείνουν τον πυροσβεστικό σταθμό Στυλίδας



Μετά τα αστυνομικά τμήματα «λουκέτο» και στην 7η ΕΜΑΚ

Μετά την Αστυνομία σειρά για αναδιάρθρωση έχει η Πυροσβεστική. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση την «νύφη» θα την πληρώσουν οι πολίτες της Περιφέρειας, που αν βρεθούν στη δύσκολη θέση και χρειαστούν άμεσα βοήθεια, θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να την έχουν, μαρτυρούν άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω την κατάσταση.

Στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι το κλείσιμο της 7ης ΕΜΑΚ, που εδρεύει στη Λαμία. Παρά τις διαβεβαιώσεις στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπουργείο το σκέφτονται πολύ σοβαρά, όπως επίσης σκέφτονται να καταργήσουν και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Στυλίδας.

Μιλώντας στο lamiareport.gr o Αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Στάικος, δήλωσε ότι «δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με την ασφάλεια των πολιτών», τονίζοντας για άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει η 7η ΕΜΑΚ στην Περιφέρεια Στερεάς.

<<Θα είναι μεγάλο ατόπημα το λουκέτο στον πυροσβεστικό σταθμό της Στυλίδας. Θα κατεβούμε με τον κόσμο στους δρόμους και θα κλείσουμε την εθνική οδό, αν κάνουν κάτι τέτοιο...>>, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.
 
 
 
 
 
πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.