E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

''Πολεμική'' επιχείρηση από στρατό κουκουλοφόρων στη Χαλκιδική - Απείλησαν να κάψουν εργαζόμενους, πυροβόλησαν προς τους φύλακες και έριξαν μολότοφ!





- Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε τα ξημερώματα ομάδα περίπου 40 ατόμων
- Τα επεισόδια έγιναν στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής
- Αστυνομικές πηγές αναφέρουν οτι έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο απο τους φύλακες
- Σύμφωνα με τους υπαλλήλους οι δράστες πυροβόλησαν το φυλάκιο
- Στο νοσοκομείο ένας φύλακας με αναπνευστικά προβλήματα και κάκωση στο πόδι
- Οι ''οικολόγοι'' κουκουλοφόροι έριξαν στο δρόμο κορμούς δέντρων για να εμποδίσουν την Πυροσβεστική

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στη 1 παρα 20 τα ξημερώματα στο εργοτάξιο της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ομάδα περίπου 40 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με full face κουκούλες, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο εργοτάξιο ενώ κάποιοι από αυτούς περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό μηχανήματα και αυτοκίνητα και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα 7 οχήματα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Στο εργοτάξιο βρίσκονταν και 4 φύλακες και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες έδεσαν δύο από αυτούς τους έριξαν βενζίνη για εκφοβισμό, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να τους ξεφύγουν.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του φυλακίου κάτι όπως που δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελίες των υπαλλήλων οι δράστες τοποθέτησαν εμπόδια στο δρόμο, με κορμούς, προκειμένου να κόψουν το δρόμο στην Πυροσεβστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο.

Ένας φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και κάκωση στο δεξί πόδι.

Μέχρι στιγμής εχουν γίνει 27 προσαγωγές νεαρών ανδρών και γυναικών.

Η πολεμική αυτή επιχείρηση που ήταν άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη έχει βέβαια συμβολικό χαρακτήρα που δεν είναι άλλος από τον εκφοβισμό των επενδυτών σε μία τόσο καίρια στιγμή για την ελληνική οικονομία.
Για τη συγκεκριμένη επένδυση υπάρχει στην περιοχή κλίμα διχόνοιας αφού από τη μία έχουν δημιουργηθεί πάραπολλές θέσεις εργασίας και από την άλλη υπάρχουν καταγγελίες πως έχουν αποψιλωθεί πάνω από 5.000 στρέμματα δάσους, εξαιτίας της λειτουργίας του εργοταξίου.








NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.