E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Φουντώνουν τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Τι θα κάνουν οι αγρότες τις επόμενες ώρες

 
 

Σε θέση μάχης οι αγρότες σε όλη τη χώρα οι οποίοι ενισχύουν τις δυνάμεις τους σε όλα τα μπλόκα. Δηλώνουν αποφασισμένοι να αποκλείσουν τμήματα της εθνικής οδού καθώς και το τελωνείο του Προμαχώνα. Τι λένε στο Νewsit οι εκπρόσωποι των αγροτών.

Με τα μάτια στραμμένα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι οι αγρότες όλης της Ελλάδας. Η κρίσιμη σύσκεψη θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα και οι αγρότες λένε πως πια περιμένουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις καθώς από λόγια χόρτασαν.

Οπως λένε τηρούν στάση αναμονής αλλά εάν απόψε δεν πάρουν απαντήσεις στα αιτήματά τους τότε θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα βγουν στην εθνική οδό. Δείτε τι γίνεται ενδεικτικά στα μεγάλα μπλόκα της χώρας αυτή την ώρα:

ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν περισσότερα απο 1500 τρακτέρ (τα οποία συνεχώς ενισχύονται οπως λένε) παρατεταγμένα στην παλαιά εθνική οδό. Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα κάνουν πορεία με συμβολικό αριθμό τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Η κινητοποίηση τελεί υπό την αιγίδα του Εργατικού Κέντρου της Λάρισας και στο πλευρό των αγροτών συμπαρίστανται όλοι οι φορείς της πόλης.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της Eνωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας "από αύριο εάν δε γίνει κάτι σήμερα είμαστε ετοιμοι να κλείσουμε συμβολικά την εθνική οδό. Θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας".

ΜΠΛΟΚΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ
Οι Αγρότες των Σερρών μετά το συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Σερρών -Θεσσαλονίκης και Σερρών -Προμαχώνα, στη διασταύρωση του Λευκώνα που έγινε το πρωί με καθιστική διαμαρτυρία τηρούν στάση αναμονής.
Στο μπλόκο τους είναι παρατεταγμένα περισσότερα από 500 τρακτέρ (τα οποία συνεχώς ενισχύονται όπως λένε).

Οπως δήλωσε στο Νewsit o εκπρόσωπος των Σερραίων αγροτών, Παύλος Αραμπατζής "εάν δεν ακουσουμε συγκεκριμένα πράγματα ειμαστε έτοιμοι αυριο να αποκλείσουμε το τελωνείο του Προμαχώνα".

ΜΠΛΟΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
Οι αγρότες της Ημαθίας έχουν περισσότερα από 200 τρακτέρ παρατεταμένα (τα οποία συνεχώς ενισχύονται όπως λένε).
Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα έχουν σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βέροιας με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Ημαθίας οι οποίοι στηρίζουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Οπως δήλωσε o εκπρόσωπος των αγροτών της Ημαθίας, Τάσος Χαλκίδης "δεν πάει άλλο, τα αιτηματά μας τα είπαμε και τα ξαναείπαμε. Τώρα είναι η σειρά της κυβέρνησης να μας πει τι θα κάνει. Εμείς θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας".





NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.