E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Παρουσία του συναδέλφου Παναγιώτη Δημητριάδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F.




ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ
 
Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή 506 αθλητών από 26 χώρες πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Μαΐου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Skovde της Σουηδίας.
H Ελλάδα συμμετείχε στην δυσκολότερη διοργάνωση των τελευταίων ετών, τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς ανταγωνισμού, με δύο μόλις αθλητές, τον συνάδελφο από την Π.Υ. Νάουσας Πυρονόμο Δημητριάδη Παναγιώτη, κάτοχο 4 DAN και τον Γιαννάδη Ελευθέριο κάτοχο 3 DAN από Καστοριά, Υπολοχαγό της Αεροπορίας Στρατού ο οποίος υπηρετεί στα Μέγαρα. Οι δυο τους μετά από σκληρή προετοιμασία και πολλές προσωπικές θυσίες κατόρθωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να καταταχθούν στους κορυφαίους της Ευρώπης αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης, χάνοντας στον ημιτελικό από τους Γερμανούς, οι οποίοι κατέκτησαν τελικά το χρυσό.
Για τον συνάδελφο από την Νάουσα αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη συμμετοχή στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση και συνολικά η 13η Διεθνής συμμετοχή του στα 10 χρόνια παρουσίας στην Εθνική Ομάδα ως αθλητής (2003-2013). Η κατάκτηση του τέταρτου μεταλλίου σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2004,2010,2012,2013) αποτελεί μια ακόμη μεγάλη Διεθνή αθλητική επιτυχία που τιμά την Ελλάδα και το Πυροσβεστικό Σώμα.
 
 
Φωτογραφία 1: Ο Παναγιώτης με την Ελληνική Σημαία μετά την απονομή του μεταλλίου.
Φωτογραφία 2: Μαζί με το φίλο και συναθλητή του Γιαννάδη Ελευθέριο.

 Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.