E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Με συμμετοχή Πυροσβεστών της Κατερίνης ο μαραθώνιος "Τρέχω για την Κατερίνη"

 
 
 
Ήταν εκεί και έτρεξαν για την Κατερίνη. Περισσότεροι από 500 δρομείς, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το παρόν το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου συμμετέχοντας στον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας το χαρακτήρα μιας μεγάλης γιορτή του αθλητισμού.

 
Στον αγώνα, ο οποίος ήταν ενταγμένος στο πλαίσιο των εορτασμών των 101 χρόνων ελεύθερης πόλης, συμμετείχαν δρομείς όχι μόνο από την Πιερία, αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο και περιοχές όπως η Ημαθία, ο Βόλος, η Λάρισα και η Αθήνα.
 
 
Δυναμικό παρών δώσανε και υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης,τιμώντας την δραστηριότητα του Δήμου Κατερίνης για των μαραθώνιο των 8 χιλιομέτρων.
 
 
 
 Ιδιαίτερο συμβολισμό είχε και η συμμετοχή ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως ο δρομέας Ιωάννης Ράμμος από το Σύλλογο Τυφλών Βορείου Ελλάδος και ο Νίκος Μαλάτος από το Βόλο που συμμετείχε με το αναπηρικό του αμαξίδιο αποδεικνύοντας τη δύναμη της θέλησης και την αξία της συμμετοχής.
 
 
 Μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.