E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών, Πυροσβεστών & Λιμενικών στην Πιερία.

 
 
 
Το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπαλλήλων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15:30 το μεσημέρι στη Νέα Έφεσο και στο Γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας, η οποία είναι συνδιοργανώτρια του τουρνουά.
 
Με σύνθημα «Η αλληλεγγύη ως μοναδικό αντίδοτο στη βαρβαρότητα της κρίσης», οι υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας, δηλαδή οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες και οι Λιμενικοί ανέλαβαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και καλούν όλους τους συναδέλφους τους, αλλά και όλους τους πολίτες να προσφέρουν από το υστέρημά τους και να χαρίσουν χαμόγελα τις γιορτινές μέρες σ’ όσους έχουν ανάγκη.
 
Η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ρουχισμού θα γίνει την ημέρα και ώρα του τουρνουά και θα διατεθούν μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας» και της Τράπεζας Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αντίστοιχα σε άπορες οικογένειες του νομού, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
 
 
 
 
Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής υπάλληλοι των σωμάτων ασφαλείας ενημέρωναν τους πολίτες για το τουρνουά στο κιόσκι που είχαν στήσει στην αρχή του κεντρικού πεζόδρομου της Κατερίνης διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για το ραντεβού της ερχόμενης Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.