E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίου Τύπου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ. Μακεδονίας για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμού μεγαλοεθελοντή του Πυροσβεστικού Σώματος.





 
 
 
 
 
Αρ. Πρωτ. 01 
ΠΡΟΣ:  
·         Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος κ.ΠαπαγεωργίουΒασίλειο
·         Μ.Μ.Ε.
·         Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
·         Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ.  της Κεντρικής Μακεδονίας     

 


 

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 

 Στην εποχή των μνημονίων και στην άνευ αξιοκρατίας και αξιολόγησης λογικής της συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα με κάθε τίμημα, εμφανίζονται πολλοί καλοθελητές.
Παρουσιάζονται με ''αγνές προθέσεις'' και με μανδύα την εθελοντική προσφορά στην κοινωνία που μόνο εθελοντική δεν καταλήγει να είναι.
Άνθρωποι που εκμεταλεύονται την διάθεση,είτε των δήμων για πυροπροστασία, με το αζημίωτο φυσικά και την πραγματικά αγνή αγάπη εθελοντών για το Πυροσβεστικό Σώμα δεν μπορεί παρά να εξυπηρετούν βρώμικα και σκοτεινά συμφέροντα.
Η μείωση του κρατικού τομέα στο Π.Σ. είναι το ζητούμενο.
Αποτέλεσμα αυτών των σκοτεινών συμφερόντων είναι ένα ακόμη ψευδές χτύπημα στο Δέλτα ΤV, του απαράδεκτου κ.Σαχινίδη, κατά των Πυροσβεστών που παλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους για να σώσουν ζωές και περιουσίες και ο παράλογος,αβάσιμος και αήθης χαρακτηρισμός τους ως τεμπέληδες και χαραμοφάηδες.

 
Ο ψευδής αυτός ισχυρισμός από τον αχαρακτήριστο αυτό ''κύριο'', δεν επισύρει μόνο ποινικές κυρώσεις για συκοφαντική δυσφήμηση κλπ. σύμφωνα με τα άθρα 361,362 και 363 του Π.Κ. αλλά και αστικές αξιώσεις λόγω της αδικοπραξίας και λόγω της προκληθείσας ηθικής βλάβης γιά την Ένωση μας και γιά τον καθένα από εμάς που υπηρετούμε τον συμπολίτη μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης που φτάνει πολλές φορές όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν στα όρια της αυτοθυσίας .

 
Κανένας δεν έχει την ασυλία να διασύρει τους υπερήφανους Πυροσβέστες για δικούς του προφανείς λόγους ούτε να βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μας.

 

  Περιμένουμε άμεση τοποθέτηση από την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, και φυσικά από την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά του συγκεκριμένου ''κυρίου'' διαφυλάσσοντας την αδιαμφισβήτητη από ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία προσφορά του Έλληνα Πυροσβέστη.

 


 

 

 
 
Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Αμανατίδης Χαράλαμπος
Με    Τιμή
Για το  Δ.Σ.
 
 
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
Αναστασιάδης Γρηγόριος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.