E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αλληλεγγύη Αγάπης και Ζωής σε Παιδί Συναδέλφου Στρατιωτικού.

 
 
 
 
 
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Ο γιος (18 ετών)  του συναδέλφου μας Σγου ε.α. Παπαδημητρίου Δημήτρη (Τζίμακας), ειδικότητας ΕΑ, αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι επιτακτική η ανάγκη να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία με υψηλό οικονομικό κόστος.
Ο συνάδελφός μας βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική ανάγκη καθώς αυτή θα είναι η δεύτερη επέμβαση με την πρώτη να έχει εξαντλήσει οικονομικά την οικογένεια.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι πριν από μερικούς μήνες όταν περιήλθε σε γνώση μας το πρόβλημά του, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και τον ρωτήσαμε αν χρειάζεται να τον συνδράμουμε οικονομικά. Με πολύ αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια μας απάντησε, τότε, ότι δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη καθώς μπόρεσε να καλύψει τα έξοδα με την συνδρομή συγγενών και στενών φίλων εκφράζοντας την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.
Δυστυχώς η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη και η ανάγκη για νέα επέμβαση απαιτεί πολλά χρήματα που δεν διαθέτει πλέον η οικογένεια.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μας μπορούμε από το υστέρημα μας να συνδράμουμε οικονομικά, (σε αυτή την περίπτωση ακόμα και 5 ευρώ είναι πολλά) έτσι ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα την οικογένεια και το παιδί να βγουν νικητές στη μάχη που δίνουν.
Όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να συνδράμει, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός της οικογένειας στο όνομα, Στεργιόπουλου Γεωργία και Παπαδημητρίου Δημήτριος
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 092/768649-81
 
  IBAN GR1101100920000009276864981,
 
όπου μπορεί να γίνει κατάθεση.
 
 
 
 
                                         ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
                                                             ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
                                                         ΛΑΠΗΘΩΝ 6 – 5ος ΟΡΟΦΟΣ
                                                               ΤΗΛ . : 2410-250650
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.