E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Έκπτωση 40% σε οικογένειες Πυροσβεστών απο τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “So Easy’

Έκπτωση 40% σε οικογένειες Πυροσβεστών απο τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “So Easy’ 



Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, επενδύοντας σε πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και στον καινοτόμο εξοπλισμό.
Η επιτυχία τους βασίζεται σε ένα άρτια δομημένο σύστημα διδασκαλίας, προσφέροντας γρήγορη, ‘έξυπνη’ και κυρίως αποτελεσματική γνώση, διευρύνοντας την επαφή με έναν ολόκληρο κόσμο επικοινωνίας και ευκαιριών, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συνεργάτες των Κέντρων.

Η καινοτομία των Κέντρων Ξένων γλωσσών So Easy έγκειται στο γεγονός της μοντέρνας αντίληψης διδασκαλίας, που παρέχεται πλαισιωμένη αρμονικά από ένα ιδανικό περιβάλλον, ενισχύοντας καταλυτικά την ουσιαστική μετάδοση της γνώσης. Κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου τρόπου διδασκαλίας είναι τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, αυστηρά έως 8 ατόμων το καθένα, προσφέροντας χώρο για σωστή εμπέδωση και κατανόηση των μαθημάτων, καθώς και το διδακτικό προσωπικό, το οποίο επιλέγεται από το ακαδημαϊκό τμήμα των So Easy μέσα από διαγνωστικά tests που αξιολογούν τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και την ακαδημαϊκή συμπεριφορά των υποψηφίων. Σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία διαδραματίζουν τα διδακτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων προωθείται η γνώση άμεσα και ευχάριστα, χωρίς να κουράζονται ούτε οι μικροί, αλλά ούτε και οι ενήλικοι μαθητές.

Το εκπαιδευτήριο Ξένων Γλωσσών So Easy-Win.Net Εύοσμου προσφέρει αποκλειστικά στους πυροσβέστες και στα μέλη της οικογενείας τους έκπτωση 40% επί του τιμοκαταλόγου στα προγράμματα που αφορούν τόσο τα παιδικά όσο και τα τμήματα των ενηλίκων.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.





Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτηρίου
Γκουτνούδη Ιωάννα

Μ. Αλεξάνδρου 63, Εύοσμος 56224 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 703690, Fax: 2310 703691
e – mail: evosmos@soeasy.gr
igoutso@otenet.gr
www.soeasyevosmos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.