E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων του Νομού Πιερίας.





Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων του Νομού Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.



Πυροσβέστες-Αστυνομικοί-Λιμενικοί-Στρατιωτικοί ήρθαν αντιμέτωποι σε έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ρουχισμού που παρέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης για να διαθέσει στις άπορες οικογένειες της περιοχής μας.



Η συμμετοχή τόσο των οικογενειών των Υπαλλήλων όσο και των απλών πολιτών ήταν αρκετά μεγάλη και η ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε ήταν άκρως ικανοποιητική.

Στην αρχή του τουρνουά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χαμένων Συναδέλφων τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον αγώνα,η Βουλευτής του Νομού Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου,Αντιπροσώποι των Υπηρεσιών,Εκπροσώποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων των Εργαζομένων καθώς και διάφοροι επιφανείς Συμπολίτες μας.



Για την ιστορία και στο αθλητικό κομμάτι,νικήτρια του τουρνουά ανακηρύχτηκεη ομάδα της Πυροσβεστικής καθώς επικράτησε στον τελικό του τουρνουά την ομάδα της Ταξιαρχίας του Λιτοχώρου με 1-0.







         Με το πέρας των αγώνων οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.