E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ Αστυνομικών και βετεράνων καλαθοσφαιριστών

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ Αστυνομικών και βετεράνων καλαθοσφαιριστών 

Αφήνουν στην άκρη τη στολή και ξεχνούν για λίγες ώρες την καταπολέμηση της
εγκληματικότητας για να δώσουν μια διαφορετική μάχη, αυτήν τη φορά κάτω από τα... καλάθια του Παλέ ντε Σπορ με αντιπάλους τα παλιά αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και εισιτήριο ένα... πακέτο μακαρόνια. Αστυνομικοί της Διεθνούς Ενώσεως Θεσσαλονίκης και βετεράνοι καλαθοσφαιριστές με προπονητή τον «ξανθό» Γιάννη Ιωαννίδη θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί από υπηρεσίες της Ασφάλειας, της Τροχαίας, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, από το τμήμα του Αεροδρομίου, αλλά και από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. θα αναμετρηθούν με τους Πρέλεβιτς, Κακιούση, Σιογάλα, Λιαδέλη, Γαλακτερό, Μπουντούρη, αλλά και με άλλους παίκτες που απογείωσαν τα προηγούμενα χρόνια το ελληνικό μπάσκετ, ενώ παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Νίκος Γκάλης. Το φιλικό παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στη Διεθνή Ενωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και τους Ελληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές έχει προγραμματιστεί για τις επτά το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, 8 Απριλίου. Μάλιστα, όπως λένε οι διοργανωτές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο για όποιον θέλει να βοηθήσει θα υπάρχει ένα διαφορετικό εισιτήριο. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα -όχι είδη ψυγείου- και είδη καθαριότητας και υγιεινής για τα παιδιά του Παιδικού χωριού ΣΟΣ στο Πλαγιάρι. Οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους στο Παλέ και να προσφέρουν μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, όσπρια, αλλά και είδη καθαριότητας όπως απορρυπαντικά ή χαρτικά ακόμη και οδοντόκρεμες.

Σήμερα το παιδικό χωριό φιλοξενεί 52 παιδιά, από τη νηπιακή ηλικία μέχρι και την ηλικία των 15 ετών, τα οποία μάλιστα θα βρίσκονται στο Παλέ ντε Σπορ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Επίσης, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου παιδικού χωριού βοηθούν άλλα 150 παιδιά, τα οποία είτε ζουν με συγγενείς τους είτε οι οικογένειές τους στερούνται οικονομικών πόρων, ωστόσο δεν έχουν τη δυνατότητα να τα φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις τους. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του αγώνα κάθε παίκτης θα έχει και μία λαμπάδα την οποία θα δωρίσει σε ένα από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.