E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Αίτηση του αρχιπυροσβέστη Χριστόφα Τζαναβάρη προς την ΠΟΕΥΠΣ.





Το δικό αγώνα εξακολουθεί να δίνει ο πυροσβέστης, ταυτόχρονα με την καθημερινή ανάβαση του μαρτυρικού Γολγοθά του.



Μυτιλήνη, 11 Απριλίου 2015

ΑΙΤΗΣΗ Του Αρχ/στη (10186) Τζαναβάρη Χριστόφα του Ευστρατίου Μέσω της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ΠΡΟΣ Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος


Κύριοι, Με αφορμή την με αριθ. Πρωτ. 91 και από 7/4/2015 έγγραφη καταγγελία της ΠΟΕΥΠΣ προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του ΠΣ, θα μείνω στο ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας σας, – ανεξάρτητα του πως και κάτω από ποιες συνθήκες επιτεύχθηκε αυτό – που είναι η, έστω και πολύ καθυστερημένα, ανάδειξη του πλέον σοβαρού, μέχρι σήμερα, προβλήματος στην ιστορία του Σώματος, δηλαδή ένα μη αξιόπιστο και χωρίς τα εχέγγυα πιστοποίησης των αρμοδίων φορέων σύστημα επιθεώρησης, ελέγχου και συντήρησης των αναπνευστικών συσκευών και αεροσυμπιεστών, εξ αιτίας του οποίου μπορεί να τεθεί, ανά πάσα στιγμή, σε κίνδυνο η ασφάλεια και υγεία των πυροσβεστικών υπαλλήλων του ΠΣ, όπως και η δική μου σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου, και, αφού σας ευχαριστήσω, να επισημάνω, σχολιάσω τα εξής:

κ. Πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ, Η ιστορία όλων των καταγγελιών που έχουν γίνει στο παρελθόν και μέχρι σήμερα από τα αρμόδια και θεσμικά όργανα, όπως τους συνδικαλιστικούς φορείς του ΠΣ, έχει καταδείξει ότι οι περισσότερες καταγγελίες εάν όχι όλες, προς την εκάστοτε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, έχουν μείνει στα συρτάρια των γραφείων των αρμοδίων οργάνων και πολύ φοβάμαι ότι και η εν λόγω καταγγελία θα έχει την ίδια τύχη. Αν οι καταγγελίες γίνονται, μόνον για να γίνονται και να λαμβάνουν επικοινωνιακό χαρακτήρα κι εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, καλύτερα θα είναι να μην γίνονται γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Πιστεύω – κι αυτό θα ήθελα να αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστού αιτήματος μου προς την ΠΟΕΥΠΣ – ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα ουσιαστικά και θα συμμορφωθούν οι αρμόδιοι, μόνον όταν υπάρξει περαιτέρω σχετική καταγγελία και προς τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Μόνον αυτή η κίνηση θα ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους, που εν τέλει αν ευθύνονται για κάτι να αναλάβουν και τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν.



Τζαναβάρης Χριστόφας Αρχ/στης



eypspba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.