E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πυροσβέστες: Μεγάλη προσφορά με 50% έκπτωση στο Magic Park Θεσσαλονίκης

Πυροσβέστες: Μεγάλη προσφορά με 50% έκπτωση στο Magic Park Θεσσαλονίκης 



Σε μια σημαντική συμφωνία και μεγάλη προσφορά,προς όφελος όλων των Συναδέλφων και των οικογενειών τους,ήρθε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την άμεση και ευχάριστη ανταπόκριση της διεύθυνσης του Magic Park .




Το MAGIC PARK προσφέρει στους Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας  όλα τα  εισιτήρια με έκπτωση 50% καθ” όλη την διάρκεια της σεζόν, με την επίδειξη μόνο της Υπηρεσιακής τους ταυτότητας στα ταμεία του Magic Park.
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το εντυπωσιακό αυτόν χώρο ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων,μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα εδώ : Magic Park
 
 
 
H Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. οφείλει να ευχαριστήσει και δημοσίως την Διεύθυνση του Magic Park για την προσφορά τους που στην ουσία αναγνωρίζει το δύσκολο έργο μας.
 
 
 
Τα τελευταία 3 χρόνια η Ένωση συνεχίζει απτόητη το έργο της και έχει έρθει σε σημαντικές συμφωνίες για την οικονομική διευκόλυνση όλων των Συναδέλφων προσπαθώντας με κάθε τρόπο να επιστρέφει τα χρήματα των εισφορών πίσω στα μέλη τους.
 
 
Πρώτα ο Συνάδελφος……
 
 
 
 
Γιάννης Ιωαννίδης
Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου
Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.