E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χάλκινος ο Συνάδελφος μας Βασίλης Μπατάλας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων.




ευπσκμ 



Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Αθήνα.

Ο Συνάδελφος μας και Οργανωτικός Γραμματέας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Μπατάλας όχι μόνον συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων το οποίο ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα, ανέβηκε και στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.

Περιχαρής από τη συμμετοχή του που συνοδεύτηκε από την τρίτη θέση, αφιέρωσε το μετάλλιο στους αθλητές του τους Ολύμπιους Κατερίνης και ζήτησε από τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.









ευπσκμ



Όλα όσα ανέφερε:
«Ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο διαφημίζει τη χώρα μας και μας θυμίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές. Οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να αποφύγουν τα άσχημα μονοπάτια, από τα οποία μπορούν να παρασυρθούν. Παροτρύνω τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να τα στείλουν στην πάλη, η οποία είναι ένα καθαρά ελληνικό άθλημα. Αφιερώνω το μετάλλιο σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας μου, τους Ολύμπιους Κατερίνης».



Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας νιώθει ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια να έχει στις τάξεις της έναν τέτοιο Συνάδελφο και άξιο Αθλητή.




Πολλά μπράβο και Συγχαρητήρια Βασίλη απο όλους τους Πυροσβέστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.