E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Πρόσληψη Επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στις 15 Δεκεμβρίου 2015 για την κάλυψη των κενών θέσεων εξ εποχικών

Πρόσληψη Επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στις 15 Δεκεμβρίου 2015 . 




Πρόσληψη Επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στις 15 Δεκεμβρίου 2015 για την κάλυψη των κενών θέσεων εξ εποχικών
 
 
 
Το ΦΕΚ για τους επιλαχόντες είναι το τεύχος Γ αριθμός 104931/ 2-12-2015 .
 
 
 
 
Από το Εθνικό Τυπογραφείο επεστράφη το έγγραφο με τα ονόματα στο Αρχηγείο για τη συμπλήρωση κάποιων επιπλέον στοιχείων .


Στοιχεία τα οποία αφορούσαν την πρόσληψη των συναδέλφων επιλαχόντων που θα καλύψουν τα κενά , όπως (ΑΦΜ) για τη μισθοδοσίας τους , συντάχθηκε επίσης περίληψη με τον αριθμό και την ημερομηνία της βεβαίωσης εγγραφής στο  Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου και σε αυτή ορίστηκε ημερομηνία πρόσληψης η 15 Δεκεμβρίου 2015.



Την ίδια μέρα , δηλαδή στις 3/12/2015 μετά την συμπλήρωση των στοιχείων  , αποστάλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση .
Οπότε αυτό που μένει τώρα είναι , η δημοσίευση των Ονομάτων στο Φύλλο  Εφημερίδας της Κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα και  η ειδοποίηση των συναδέλφων για την πρόσληψη τους στις 15 Δεκεμβρίου 2015 .
 
 
 
 
 
policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.