E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Διανομή φυλλαδίων απο την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση

ευπσκμ 


Η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας  μαζί με την Περιφέρεια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στους πολίτες, σχετικά με τα προληπτικά μέτρα λόγω χρήσης θερμαστρών σε οικίες .



Η ευαισθητοποίηση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας  είναι μεγάλη σε ότι αφορά την ενημέρωση για τα σωστά προληπτικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι Έλληνες Πολίτες σχετικά με την χρήση των θερμαστρών σε οικίες καθώς και όλες τις ενέργειες που πρέπει να τηρούνται για την σωστή λειτουργία των πηγών θέρμανσης.



Στην διανομή έλαβαν μέρος Συνάδελφοι,Συναδέλφισσες και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας.



Την πρωτοβουλία τίμησε με την παρουσία του και ο  Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος κ. Βασιλειάδης Ιωάννης τον οποίον πρέπει να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση και την διευκόλυνση στο αίτημά μας ως προς την διοργάνωση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.




Γιάννης Ιωαννίδης
Υπ. Δημ Σχέσεων & Τύπου
Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας




ευπσκμ


ευπσκμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.