E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" για τις εκλογές της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στις 9-10 Απριλίου



       



     Ανεξάρτητος Συνδυασμός Πυροσβεστών                     Κεντρικής Μακεδονίας


               "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"




Αγαπητέ Πυροσβέστη και Πυροσβέστρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.....



Ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός "Πρώτα Πυροσβέστες" με αίσθημα ευθύνης, υπευθυνότητας, ευθύ λόγου και έντιμης προσπάθειας για το κοινό καλό όλων των Μακεδόνων Πυροσβεστών θα διεκδικήσει την ψήφο σας με ένα πραγματικά ανεξάρτητο και αχρωμάτιστο ψηφοδέλτιο.



Τα τελευταία 3 χρόνια, όπου τα Μέλη του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" ήταν η πλειοψηφία στο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, αποπνέει Υγεία, δημιουργικό Συνδικαλισμό, συλλογικότητα, μαχητικότητα και ειλικρίνεια προς όλους τους Συναδέλφους.




Το κομμάτι του Συνδικαλισμού που αντιπροσωπεύουν τα ενεργά μέλη του Συνδυασμού μας έχει κάνει αρκετά βήματα εμπρός μέχρι σήμερα και μπορεί σε ένα νέο περιβάλλον με νέους και άμεμπτους Συναδέλφους να κάνει ακόμη περισσότερα.



Εγγύηση μας η πορεία στο κοντινό παρελθόν όπου η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. έχει εκτοξευθεί στην συνείδηση του Μακεδόνα Πυροσβέστη με τα έργα της, την προσφορά της, την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Συναδέλφου που πιστώνεται αποκλειστικά σε εμάς απλά γιατί από την στιγμή της ίδρυσής μας ήταν ανύπαρκτη.



Συνάδελφε Πυροσβέστη σε καλούμε να ζυγίσεις και να μετρήσεις όσο πιο ορθά γίνεται την επιλογή-ψήφο σου. Μην την σπαταλήσεις σε "φίλους" υποψηφίους που κάτω από την μάσκα της συναδελφικότητας και του δήθεν αγνού ενδιαφέροντος κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό της υπέρμετρης φιλοδοξίας και της πραγμάτωσης προσωπικών συμφερόντων. 



Αυτοί, οι ανεπαρκείς "συνδικαλιστές" αμαύρωσαν την αγνή ιδέα του Πυροσβεστικού Συνδικαλισμού και πέτυχαν την προκλητική εξάρτηση και προσκόλληση του στο άρμα πολιτικών και μικροκομματικών συμφερόντων.



Η κίνηση μας είναι απαλλαγμένη και απαγκιστρωμένη από κομματικές και πολιτικές ιδεολογίες και υπαγωγές αφού το έχουμε αποδείξει εμπράκτως καθώς το 2012 ήμασταν το πρώτο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ομοσπονδίας μας, καταλαμβάνοντας μια έδρα.



Η προεκλογική μας περίοδο κυλάει σε συνθήκες υποδειγματικού πολιτισμένου λόγου και παρουσίας, δίνοντας  έναν αξιοπρεπέστατο προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα, παρουσίαση έργων και νέων προοπτικών, δίχως γκρίζα αναθέματα, αφορισμούς και μαύρη προπαγάνδα.



Σαν Συνδικαλιστές τιμήσαμε την ιδιότητα μας έχοντας ένα τρίπτυχο ενημέρωσης, διεκδίκησης-σύγκρουσης με όποιον θίγει τα συμφέροντα του κλάδου μας.



Σειρά σας  τώρα Μακεδόνες Πυροσβέστες ,είστε όλοι απαραίτητοι  για να τιμήσετε με την ψήφο σας και την συμμετοχή σας τους καλύτερους εκπροσώπους σας διότι  οι καιροί είναι δύσκολοι και οι άνθρωποι που θα βγουν μπροστά πρέπει να είναι δυνατοί, γνώστες και αληθινοί απέναντι σας......



-Με λόγο και πράξεις αλλά χωρίς ψέμματα
  -Με προοπτική αλλά  χωρίς αλαζονεία.

-Με προσωπικότητα αλλά χωρίς εγωισμό.    



                  Με εκτίμηση

                                                                                                                      Τα μέλη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

                                                                                           "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.