E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια Επιστολή Εκλογών του Γρηγόρη Αναστασιάδη-Επικεφαλή του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"




                                                                                                                Θεσσαλονίκη 18/4/2016





 Ευχαριστήρια Επιστολή Εκλογών του Γρηγόρη Αναστασιάδη

 Επικεφαλή του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"




Με υπευθυνότητα και σεμνότητα υποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα των Εκλογών της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που για δεύτερη φορά ανέδειξε πρώτους σε ψήφους τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ» και εμένα προσωπικά πρώτο στην σταυροδοσία.


Θα ήθελα εξ αρχής να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους Συναδέλφους Πυροσβέστες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και την δύναμη που μας έδωσαν στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική και να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στην εκπροσώπηση των Πυροσβεστών.


Ευχαριστώ και όλους τους Πυροσβέστες, που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στον διάλογο που κάναμε στις περισσότερες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια της Μακεδονίας και κερδίσαμε την εκτίμηση και τον σεβασμό τους.


Ιδιαίτερα όμως θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του Συνδυασμού μας «ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ» για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για τον Συνάδελφο Πυροσβέστη.


Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ξανά στο πλευρό των Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δίνοντας όραμα, στόχους, κοστολογημένες προτάσεις και λύσεις διότι τα προβλήματα είναι πολλά (Μουριές-Ειδομένη, Ιερισσός, Ε.Μ.Α.Κ., πεζοπόρα, θέματα προσωπικού-υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ασφαλιστικά ταμεία κ.τ.λ.) με μόνη σκέψη το καλύτερο μέλλον για τον Έλληνα Πυροσβέστη.


Ξεκινώντας την νέα μας θητεία θα προσπαθήσουμε για ένα κοινό Προεδρείο που θα λειτουργεί ενωτικά και συνθετικά διότι το καλύτερο μέλλον απαιτεί συναίνεση, κοινή προσπάθεια, ενότητα, συνεχή αγώνα και συμμετοχή όλων μας.


Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα εργαστούμε με δύναμη, θα είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας και πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο της εμπιστοσύνης που μας δώσατε.




Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου !



Με εκτίμηση



Γρηγόρης Αναστασιάδης


Επικεφαλής του Συνδυασμού


"ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.