E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ο Συνδυασμός "Πρώτα Πυροσβέστες" δίπλα στους Συναδέλφους της Κεντρικής Μακεδονίας στην Πυρκαγία της Χίου.





                             Δελτίο Τύπου Συνδυασμού Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας 


                                                     "Πρώτα Πυροσβέστες"


Απο την πρώτη στιγμή που κλήθηκαν ενισχύσεις απο Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας λόγου του μεγάλου μεγέθους και της σοβαρότητας της Πυρκαγιάς στην Χίο, τα Μέλη και η Συντονιστική ομάδα του Πρώτου Συνδυασμού της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας "Πρώτα Πυροσβέστες" όπως πάντα έτσι και τώρα ήταν δίπλα στους Συναδέλφους  που μετακινήθηκαν είτε ως μηχανοκίνητα είτε ως πεζοπόρα.

Πάγια θέση του Συνδυασμού μας σε μεγάλες Πυρκαγιές σε όλη την Επικράτεια είναι η ασφαλής μετακίνηση, ή όσον το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση του Πυροσβεστικού προσωπικού,η δίκαιη και ορθή διαχείριση του,η σωστή κατανομή-συχνότητα της Διοικητικής Μέριμνας,η διασφάλιση της προστασίας της υγείας των Συναδέλφων που συμμετέχουν στα συμβάντα,τα σταθερά ωράρια εργασίας και φυσικά η εξασφάλιση των απαραιτήτων εγκαταστάσεων για την ξεκούραση και την ατομική υγιεινή των Συναδέλφων.


Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας ο Συνδυασμός "Πρώτα Πυροσβέστες" θα καταθέσει πρόταση προς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. με θέμα την οικονομική κάλυψη(σε λογικά πλαίσια) της διαμονής των Πυροσβεστών-Μελών της Ένωσης,που μετακινούνται εκτός περιφέρειας σε ξενοδοχείο,εφόσον δεν καλύπτεται απο την Υπηρεσία και δεν υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όπως αρμόζει στον ρόλο και την υπόσταση του Πυροσβέστη.


Η βελτίωση και η αναβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων των Πυροσβεστών και της υπηρεσίας μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. 



 Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

Γιάννης Ιωαννίδης  (6939173273)



Για περισσότερες πληροφορίες η ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα επικοινωνίας του Συνδυασμού "Πρώτα Πυροσβέστες"

 


                           «Η Συντονιστική ομάδα Πυροσβεστών»






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.