E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση μεγάλης νίκης της Ανεξάρτητης παράταξης "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ" για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων






"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 


Η παράταξή μας συνεχίζει την παρουσία της και την δράση της και στην νέα τριετή θητεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  μας (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), χάρις στην στήριξη που παρείχατε στην παράταξή μας (την δική σας παράταξη) με την ψήφο των αντιπροσώπων σας, στο πρόσφατο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. τον Ιούνιο του 2016. 


Δεν σταματήσαμε όμως εκεί!!!!!!! Δεν σταματήσατε εκεί συναδέλφισσες και συνάδελφοι!!!!!
Η ψήφο σας, η ψήφος της ανώνυμης Πυροσβέστριας και του ανώνυμου Πυροσβέστη, αυτή τη φορά επέτρεψε στην ανεξάρτητη παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» να «στείλει» για δεύτερη συνεχόμενη φορά (θητεία), τον έναν από τους δύο αιρετούς αντιπροσώπους μας στα αιρετά συμβούλια μεταθέσων-αποσπάσεων.



Κάποιος ο οποίος θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα των εκλογών, τόσο για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, όσο και για τα υπηρεσιακά συμβούλια, δύο πολύ σαφή συμπεράσματα μπορεί να εξάγει :

1ον  «Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση». Η παρουσία της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τόσο στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας όσο και στα υπηρεσιακά συμβούλια, καταδεικνύει ότι μόνο συμπτωματική δεν είναι τόσο η δράση της όσο και η παρουσία της σε όλο το συνδικαλιστικό φάσμα του φορέα μας.
Η παράταξή μας πέρα από κάθε προσδοκία έδωσε και συνεχίζει να δίνει ένα ωραίο και αγνό αγώνα με γνώμονα το συμφέρον σου και μόνο το συμφέρον σου συναδέλφισσα και συνάδελφε.

       Αυτό εκτιμήθηκε και εκτιμάται δεόντως όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα.

2ον  Η παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  «εμφανίστηκε» στα συνδικαλιστικά δρώμενα, απαλλαγμένη από κομματικές «χορηγίες» και κομματικούς «σπόνσορες». Η μόνη της προίκα, τα στελέχη της, η μόνη της «χορηγία» η ανεξάρτητη φωνή της, η μόνη της δύναμη η θέληση για αγώνες, δράση,προτάσεις, κριτική, συμμετοχή. Αυτό εκτιμήθηκε και εκτιμάται δεόντως όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα.


Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  ΕΙΝΑΙ:

Όποιος κληθεί από την παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» να σε εκπροσωπήσει θα το κάνει με ένα και μόνο γνώμονα.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ 

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ  ΛΥΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.




                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.


                              Επικεφαλής          Δαδούδης Κώστας

                              Μέλος               Αναστασιάδης Γρηγόρης 
                                                                



                             Εκπρόσωποι στο Συμβούλιο Μεταθέσεων 


                                                 Ιωαννίδης Γιάννης

                              Μπακάλης Αθανάσιος 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.