E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Συνδικαλιστικές εισφορές Πυροσβεστών : 1 χαρτί είναι βαρύτερο από 1 τόνο λάσπης........





Σε μεθοδεύσεις και στρατηγικές μιας άλλης εποχής βρίσκει καταφύγιο το Προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικά τα μέλη του συνδυασμού "Δημιουργική Συμμαχία" προκειμένου να διατηρήσουν την αναποτελεσματική τους θητεία των τελευταίων 2 ετών.

Οι πρακτικές της παραπληροφόρησης είναι ενδεικτικές της αξίας τους με αποκορύφωμα την λασπώδης ανακοίνωση εναντίον του Συνδυασμού "Πρώτα Πυροσβέστες" χωρίς προφανή λόγο και αιτία.


Πέραν το ότι έχουν εκθέσει γύρω στους 40 Συναδέλφους χωρίς να τους έχουν εγγράψει ως Μέλη της Ένωσης τα τελευταία 2 χρόνια,δημιουργώντας τους ανασφάλεια απέναντι στους Συναδέλφους τους  (θέλουμε να πιστεύουμε άνευ δόλου) επιπλέον δύο (2) Μέλη του συνδυασμού Δημιουργική Συμμαχία εκλέχτηκαν Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας χωρίς να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
Δηλαδή ενώ λαμβάνανε μέρος στις αρχαιρεσίες και τα Συνέδρια 2 ετών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) με έξοδα της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, δεν πλήρωναν τις εισφορές ως όφειλαν με υπαιτιότητα του τωρινού Προεδρείου.


Ποιός είναι ο λόγος που ενώ είναι δικής σας ευθύνη δεν εγγράφτηκαν στο Μητρώο Μελών ? 



Μετά την παρατήρηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΦΩΤΟ) για ύπαρξη  Συνδικαλιστών που ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι οι μάσκες πέσανε και αναδεικνύεται η ανικανότητα τους ως προς την ορθή λειτουργία της Ένωσης.




Στην τελευταία ερασιτεχνική ανακοίνωση τους ο πολύ μεγάλος φόβος τους οδηγεί σε ανεξέλεγκτες
αντιδράσεις γιατί πολύ απλά ο τωρινός Πρόεδρος Αμανατίδης Χαράλαμπος καταγγέλλει τον προηγούμενο Γενικό Γραμματέα Αμανατίδη Χαράλαμπο και ο τωρινός Γενικός Γραμματέας Τσαλής Δημήτριος καταγγέλλει τον προηγούμενο Πρόεδρο Τσαλή Δημήτριο για πλήρη ανευθυνότητα στην εκτέλεση των Συνδικαλιστικών τους καθηκόντων.


Σας προκαλούμε να αναρτηθούν όλες οι ανακοινώσεις με τις υπογραφές-αριθμό πρωτοκόλλων και τα ονόματα για να δούνε οι Συνάδελφοι-Μέλη τον επιστημονικό τρόπο εκτέλεσης "Συνδικαλισμού".


Εάν σε κάποια ανακοίνωση υπάρχει έστω ένα μέλος του Συνδυασμού 'Πρώτα Πυροσβέστες' εμείς θα παραιτηθούμε και θα καταργήσουμε τον πρώτο Συνδυασμό όπως ειρωνικά συνεχίζεται να αναφέρεται ξεχνώντας ότι η πραγματικότητα δεν μηδενίζεται.

Αγαπητοί Συνάδελφοι των Συνδυασμών Δημιουργική Συμμαχία και Νέα Πορεία το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν Πυροσβέστη διότι όπου υπάρχουν επίσημα χαρτιά η λάσπη ......περισσεύει.

Σας αφήνουμε στην κρίση των Συναδέλφων που πληρώνουν τις εισφορές τους κανονικά εδώ και χρόνια στερώντας το ετήσιο ποσό των 48 ευρώ από τις οικογένειες τους για να επιτελείτε Συνδικαλιστικό έργο χαμηλής αξίας και ερωτηματικών.


Τουλάχιστον οφείλετε να σεβαστείτε τους Πυροσβέστες που πληρώνουν..........


Υ.Γ. 1. Ως συνειδητά Μέλη του Δ.Σ. δεν είχαμε πρόθεση να δημοσιοποιήσουμε την συγκεκριμένη καταγγελία από την Εξελεγκτική Επιτροπή πριν την εξήγηση από το Προεδρείο καθώς θα ανέβαιναν οι τόνοι ένα μήνα πριν τις εκλογές αλλά δεν έπρεπε να αφήσουμε αναπάντητη την σχεδιασμένη ανακοίνωση αποπροσανατολισμού του Προεδρείου.


Υ.Γ. 2. Δεν είναι ώρα για κόντρες και κινήσεις εντυπωσιασμού εις βάρος των Μελών και της Ιστορικής μας Ένωσης και υποσχόμαστε δημοσίως ότι θα διερευνήσουμε την καταγγελία και την παρατήρηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Συνδικαλισμού όπου μέλη μιας Ένωσης ψήφισαν χωρίς να τακτοποιηθούν οικονομικά μετά τις εκλογές και "Συνδικαλιστές" που παίρνουν μέρος σε Αρχαιρεσίες συνεδρίων Ομοσπονδίας με έξοδα της Ένωσης χωρίς να πληρώνουν εισφορές .




                                                                   Με τιμή 

                                                          Τα Μέλη του Δ.Σ. 


                                                           Ιωαννίδης Ιωάννης

                                                    Αναστασιάδης Γρηγόριος 

                                                        Αγγελίδης Κοσμάς

                                                      Πασχαλέρης Σωκράτης 





                 "Πρώτα Πυροσβέστες"
                        Πρώτα ο Συνάδελφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.