E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α


 
 
 
Θεσσαλονίκη  30/04/2013
 
Αρ. Πρωτ. 92
ΠΡΟΣ:  
·         Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ. της Κεντρικής Μακεδονίας
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
·         Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

                                                        

 

                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Μετά από πρωτοβουλία των στελέχων του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή κ. Τσουκαλά Δημήτριου και του κ. Μαυρόπουλου Τάσου υπεύθυνους για τον τομέα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. κ.Αναστασιάδη Γρηγόριο και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Π.Υ.Ε. κ. Καστανίδη Γεώργιο στα γραφεία της Ένωσης μας.
 
 Υπήρξε εκτενή ενημέρωση σε όλα τα θέματα του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και της Περιφέρειας μας ,όπως: κατάργηση κλιμακίων , βαθμολόγιο, μισθολόγιο,συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, χορήγηση κονδυλίων για την υλικοτεχνική υποδομή καθώς και την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος .Ειδική αναφορά έγινε για την πρόταση που επεξεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναμενόμενη αναδιοργάνωση του Σώματος.
   
  Ενημερώσαμε επίσης τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για την τριχοτόμηση που υφίσταται  το προσωπικό του Σώματος σε Μόνιμους, Πενταετείς και Συμβασιούχους και την ανησυχία μας για το τι μέλλει γεννέσθαι με τους ήδη πετσοκομμένους μισθούς μας. Μοιραστήκαμε την αγωνία μας για την κρισιμότητα της φετινής αντιπυρικής περιόδου που λόγο έλλειψης κονδυλίων προς την τοπική αυτοδιοίκηση,λόγο του γερασμένου στόλoυ των αεροσκαφών (Canadair)  ,αλλά και λόγο έλλειψεις προσωπικού αφού 4000 συνάδελφοι  δεν μπορούν να δουλέψουν Κυριακές, νύχτες, αργίες, υπερωρίες, εκτός έδρας , προβλέπεται ποιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά.
 
Εισπράξαμε από την συνάντηση αυτή, αναγνώριση για το δύσκολο έργο μας, σεβασμό στα δίκαια αιτήματα μας και υποσχέσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα μας στους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας. Διαπιστώσαμε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και ειλικρινές ενδιαφέρον για επανάληψη της συνάντησης στο άμεσο μέλλον.


 
 
 

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Αμανατίδης Χαράλαμπος
Με    Τιμή
Για το  Δ.Σ.
 
 
 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
Αναστασιάδης Γρηγόριος
                           
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.