E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2013.

Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2013, σύσκεψη για τον απολογισμό της Αντιπυρικής Περιόδου 2013, στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, η Φυσική Ηγεσία καθώς και όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί του Π.Σ., εκπρόσωποι Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, εκπρόσωποι της Δασικής Υπηρεσίας, Εθελοντικών ομάδων, Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση. Μετά τις ομιλίες του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Σωτήριου Γεωργακόπουλου, τα αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου του 2013, παρουσίασε ο Προϊστάμενος Α Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Αρχιπύραρχος κ. Βασίλειος Καπέλιος.









FIRESERVICE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.