E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2014.




Στις εγκαταστάσεις του 3ου Πυροσβεστικού σταθμού Θεσσαλονίκης στην Μαρτίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 28 Φεβρουαρίου η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένων μεταξύ από τους οποίους ήταν: ο Κος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Βουλευτής Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας,ο Κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Βουλευτής Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης,η Κα ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων,ο Κος ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ν.Δ.,εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης και εκπρόσωποι από τα Σωματεία των Σωμάτων Ασφαλείας.





Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΙΑΣ,ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ο Υποδιοικητής Πόλης Πύραρχος ΠΟΥΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.





 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας για την χορηγία που πρόσφερε στα Ιατρεία της Υπηρεσίας ώστε να λειτουργήσει το Δερματολογικό Ιατρείο,Πυροσβέστες-Αθλητές που διακρίθηκαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα,Βαλκανικούς και Πανελλήνιους Αγώνες για τις επιτυχίες τους καθώς και Απόστρατοι-Συνταξιούχοι Συνάδελφοι Πυροσβέστες που τερματίσανε ευδοκίμως την Πυροσβεστική τους Υπηρεσία.




Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν άρτια και επιτυχημένη από το Προεδρείο της Ένωσης ενώ εντυπωσιακή υπήρξε η συμμετοχή μεγάλου πλήθους Συναδέλφων από όλες τις Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.