E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Προέδρου και του Γ.Γραμματέα της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας στην Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών.




Επίσκεψη στην Σχόλη Δοκίμων Πυροσβεστών στα Βίλλια Αττικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα Πυροσβέστες" Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης.

Στην ομιλία τους προς τους Δόκιμους Πυροσβέστες ανάπτυξαν τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου των Πυροσβεστών σχετικά με την Αναδιοργάνωση-Αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς
και τα θέματα που αφορούν τα Συνταξιοδοτικά, το ασφαλιστικό τους ταμείο και επισήμανε την δύσκολη θέση που βρίσκονται αρκετοί Συνάδελφοί με τις περικοπές και τις μειώσεις των μισθών τους.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί και τους έκανε γνωστό τις θέσεις και τις προτάσεις διεξόδου καθώς και για τις μάχες που δίνουνε για να βγάλουνε τα εμπόδια από την εργασία τους.



Οι Δόκιμοι Πυροσβέστες εκφράσανε την στήριξή τους στις διεκδικήσεις των Συνδικαλιστικών Οργάνων και ο Πρόεδρος τους ενθάρρυνε να πλαισιώσουνε την Συνδικαλισμό και να φέρουν νέες ιδέες και προτάσεις.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.