E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου:Η νέα Ιστοσελίδα της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας.

               
 

Κρήτης 46-Τ.Κ. 54008- Τηλ/Φαξ 2310-869351
 
Ε-mail : eypskm@yahoo.gr  

Ιστοσελίδα : www.eypspkm.gr                                            Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

 
 
 
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                 



                       ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο ιστότοπο της Ένωσης μας. Στόχος μας αποτελεί η διαρκής, αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωσή σας για τα τρέχοντα θέματα της Πυροσβεστικής,δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα υπάρχουν διαρκείς αναβαθμίσεις, με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

 
 
 
Βασική επιδίωξή μας είναι να μας δοθεί η δυνατότητα μέσα από την αμεσότητα,την επικοινωνία αλλά και την ενημέρωση να χτίσουμε με όλους τους επισκέπτες του Ιστότοπου σχέσεις ειλικρίνειας,συνέπειας και απόλυτης εμπιστοσύνης.
Μέσα από την παράθεση δεκάδων άρθρων, συνεντεύξεων, ομιλιών, δραστηριοτήτων, φωτογραφιών και video, δίνεται σε όλους σας η ευκαιρία να γνωρίσετε την πορεία της Ένωσης στα εργασιακά θέματα,καθώς και τις απόψεις μας στον Ένστολο Συνδικαλισμό.

Επιπλέον για κάθε σχετική με την Ένωση ερώτηση η παράπονο μπορείτε να κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας μας.


Αγαπητοί μας επισκέπτες,

Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας για μια όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση σας για τις συλλογικές δραστηριότητες της Ένωσης και γενικά όλου του φάσματος του Ένστολου Συνδικαλισμού μας, υπήρξε το βασικό μας κίνητρο της ανανέωσης και της εμφάνισης, αλλά και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.
 
Προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο με τη νέα μορφή της εμπλουτισμένης ιστοσελίδας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. για μια ενδιαφέρουσα περιδιάβαση στο συναρπαστικό πεδίο του Πυροσβεστικού Σώματος, στην ιστορία του, αλλά και σε όλους τους Φορείς-Οργανισμούς που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την Υπηρεσία μας.
Με το νέο μας πρόσωπο και με τις ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον της Ένωσης σάς υποδεχόμαστε σε αυτή στην από κοινού αλληλογνωριμία.
Θεωρούμε την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας μια χειρονομία που μας επωμίζει με ακόμα περισσότερη ευθύνη για πληρέστερη ενημέρωση σας, μέσα από μια διαδικασία συνεχούς εμπλουτισμού του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.


                     Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ηλεκτρονική σας περιδιάβαση.
 

Υ.Γ. 1) Ευχή μας,κάποια στιγμή να πάψει η καχυποψία,να τερματιστεί η ανυποληψία και η δημόσια διαπόμπευση "όλων περί του Συνδικαλισμού",οδηγώντας τους αντιπροσώπους των Ενώσεων και σωματείων εκεί που πραγματικά πρέπει: στην ουσιαστική αναγνώριση του ρόλου τους,ως εκπροσώπων και εκφραστών όλων των Πυροσβεστών και των εργασιακών συμφερόντων τους.

Υ.Γ. 2) Να ευχαριστήσουμε όλες τις Ιστοσελίδες και τους διαχειριστές τους για την διευκόλυνση της προβολής των θεμάτων.  


Υ.Γ. 3) Στην Ιστοσελίδα θα εγγράφονται ΜΟΝΟ τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. για επιπλέον πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, συμπληρώνοντας την απαιτούμενη φόρμα εγγραφής. 



                         Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας.




                                                      ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
                                                                       Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου

                                                                      Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας           


                                                           
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.