E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Πυροσβεστών με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Συνάντηση Πυροσβεστών με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. 



Συνάντηση γνωριμίας με τον Νέο Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Έ.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας,Αναστασιάδης Γρηγόριος και ο Περιφερειακός Εκπρόσωπος Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Α.Π.Σ., Παπαδόπουλος Χαράλαμπος.


Οι εκπρόσωποι των Πυροσβεστών ευχήθηκαν στον νέο Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας καλή επιτυχία και καλή πορεία στο νέο αλλά και δύσκολο πόστο που έχει αναλάβει στο Υπουργείο μας και τονίσανε ειδικά το γεγονός οτι το ομαδικό πνεύμα είναι η βάση κάθε επιτυχημένης συνεργασίας.

Στα Πυροσβεστικά θέματα οι εκπρόσωποι αναφέραν όλα τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και των οχημάτων καθώς και το καίριο ζήτημα της κάλυψης των οργανικών θέσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και κλιμακίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας απο την πλευρά του υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημα των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων και ότι είναι βέβαιος,τόσο για την λύση των προβλημάτων αλλά και για την άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.




Γιάννης Ιωαννίδης
Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου
Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.