E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας στην Ημερίδα του Επαγγελματικού Ταμείου Τ.Ε.Α./Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.





Σύσσωμο παρεβρέθηκε το Προεδρείο του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας στην Ημερίδα του Επαγγελματικού Ταμείου Τ.Ε.Α./Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.


Κεντρικός Ομιλητής-εισηγητής ήταν ο Οικονομολόγος-Αναλογιστής κ. Μαργιός Βασίλειος καθώς και τα μέλη του Ταμείου.

Χαιρετισμό απο την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος απεύθυναν ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Αθανασόπουλος Χρύσανθος,ο Υποδιοικητής Π.Υ. Νομού Θεσσαλονίκης Πύραρχος Σιμιτζής Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας Αναστασιάδης Γρηγόριος και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Σταθόπουλος Δημήτριος.






Οι Συνάδελφοι ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις των ασφαλιστικών Ταμείων καθώς και για τις δυνατότητες του Επαγγελματικού Ταμείου Ασφάλισης.

Στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και ανάλογη ανακοίνωση απο την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας που θα ενημερώνει όλους τους Συναδέλφους της Περιφέρειάς μας για την πορεία του συγκεκριμένου Ταμείου.



                                                             Γιάννης Ιωαννίδης
                                                     Υπ. Δημ.Σχέσων & Τύπου 
                                               Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.